torsdag 1 oktober 2009

Ännu en vecka är till ända

Hej på er

Har återigen varit lite dålig på att uppdatera här. Det har rullat på i hyffsat normal takt, just nu väntar alla på att julruschen ska komma igång så det blir lite bättre drag.
SÅs forum liknar återigen en sandlåda full med fegisar som skriver som "gäst" osv. Om man nu har en åsikt, varför kan man inte våga stå för den med sitt eget namn, speciellt när det stundtals lyser genom vem som gömmer sig bakom signaturen. Ännu roligare vore det ju om dom som använde "Gäst" för att försöka sprida lite allmän skit om folk iaf hade lite koll på vad folk jobbar med, och inte bara rena gissningar. Nog om detta.

På Lördag blir det partaj i Jönköping, vi ska träffas några stycken och dra upp lite riktlinjer för höstens/vinterns aktiviteter, eventuellt blir det "liveblogg" med bilder från mötet på eftermiddagen, vi får se vad som hinns med. Men jag kan garantera att det, för att citera en av "frälsar-organisationerna" är stora grejer på gång, så håll ögon och öron öppna, det kommer bli en intensiv höst/vintersäsong på internet.
Nog för ikväll, glöm inte bort att kika in här på Lördag, lite saker kommer nog avslöjas då.

4 kommentarer:

  1. Gäster och anonyma, finns inget lägre.... inte ens Glocalnet :).

    Ses i helgen Uffe !! HOF HOF

    SvaraRadera
  2. Sitter mer eller mindre och hotar bakom gäst och anonym, förmodligen för att de inte ens vågar beställa mat på McDonalds utan att behöva byta blöja efteråt.

    SvaraRadera