söndag 11 oktober 2009

Inget särskilt

Jag får väl försöka hålla liv i bloggen som någon så skämtsamt kallade för "Kalle Anka-bloggen", jag blir smickrad av det omdömet, för det måste ju innebära att personen följer bloggen med stort intresse, och nöjda läsare är alltid kul. Sedan är det ju alltid lika intressant med folk som inte vågar stå för det dom skriver, utan måste gömma sig bakom andra namn, det är liksom lite svårt att ta det på allvar då. Nåja, nog pratat om puckon.

Transportsidan.se växer sakta men säkert, vi försöker göra lite smygreklam här och där men hittills är det mest folk från truckstop som har registrerat sig, visserligen är det positivt, speciellt när man ser hur inläggsfrekvensen på truckstop stadigt går neråt medans den ökar hos oss, och det borde ju folket bakom truckstop uppskatta eftersom det innebär att dom verkligen hinner med att moderera forumet på sin värdefulla fritid.

När det gäller körningar så är det väldigt ryckigt just nu, ena dagen får man knappt ihop det med körtiderna och nästa dag har man 16 timmars dygnsvila, visserligen gillar jag att sova, men någon måtta får det väl ändå vara. Åkeriets bokslut blev förövrigt färdigt förra veckan, kanske ingen läsning man längtade efter men med tanke på hur konjukturen har varit får man vara nöjd, omsättningen ökade med drygt 200 000 trots lågkojukturen så det var ju en liten ljuspunkt iallafall. Det är bara att köra på så gott det går, dessutom är det lite förändringar pågång som jag hoppas kunna berätta om inom en snar framtid.
Tills nästa gång, ha det så bra/Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar